2024. május 05. - Györgyi
EUR : 389.79
USD : 362.83
Időjárás ikon24°13°

Lázár János kiakadt a Sparra: fűszeres-közértesnek nevezte az üzletláncot

„Felvetettem a kormányban hogy ne tűrjük tovább a hazudozást, alaptalan állításokat tőlük, s inkább vegyük meg őket szőröstül-bőröstül” – mondta az építési és közlekedési miniszter.

Lázár János nyílt hadüzenetet küldött a Sparnak a Portfolio csütörtöki építőipari konferenciáján. Azt mondta, hogy nem tűri a kormány a fenyegetéseket a Spartól, amely a „korrumpált osztrák sajtón keresztül” üzent a kormánynak – számolt be az eseményről a Menedzsment Fórum.

„Most, hogy az osztrák fűszeres-közértes, a Spar így viselkedett,

felvetettem a kormányban, hogy ne tűrjük tovább a hazudozást, alaptalan állításokat tőlük, s inkább vegyük meg őket szőröstül-bőröstül”

– fogalmazott az építési és közlekedési miniszter.

A lap közölte, hogy Lázár János azonban azt is egyértelművé tette, hogy nem kiszorítani akarja az osztrák céget és általában a külföldi multikat, hanem rászorítani őket arra, hogy „tiszteljék az itteni embereket, fogyasztókat, a kormányt, az országot, ahol óriási extraprofitot termelnek”.

„A Sparral szemben is tudunk úszni. A cég meg fogja fizetni az árát annak, amit az elmúlt napokban tett” – jelentette ki beszédében Lázár János.

(Mandiner)

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató