2024. április 17. - Rudolf
EUR : 394.88
USD : 371.93
Időjárás ikon12°

Újabb színházi baleset: bokáját törte előadás közben Pintér Tibor

Az első előadás közben egy fémszerkezet alatta elengedett, ami miatt a színész lezuhant és eltörte a bokáját.

Pintér Tibor a Nemzeti Lovas Színház igazgatója, még törött bokával is részt vesz a színházi tevékenységekben. Pintér a Mokkában elmondta, hogy öt héttel ezelőtt, a jubileumi gálaműsoruk közben szenvedett sérülést – írta meg a Magyar Nemzet.

Az első előadás közben egy fémszerkezet alatta elengedett, ami miatt a színész lezuhant és eltörte a bokáját. 

Bár a baleset ellenére folytatta az előadást, azt mondja, az adrenalin miatt nem érzett nagy fájdalmat, bár sejtette, hogy súlyos a helyzet. Az előadás után baleseti sebészetre mentek. 

Baloldali bokatörés, viszont az a szerencse, hogy nem kellett operálni

– nyilatkozta Pintér, majd hozzátette, hogy még pár hétig gipszben lesz a lába, de ennek ellenére továbbra is aktívan részt vesz az intézményi tevékenységekben: igazgat, rendez, és színészkedik. 

Jelenleg a Szilaj II. próbái folynak, amelyben partnere, Jenifer is játszik. Az elmúlt hónapokban több színházi baleset is történt, például a Nemzeti Színházban Szász Júlia és Horváth Lajos Ottó egy közös jelenet előtt zuhant le egy erkélyről a Rómeó és Júlia előadása közben. Besenczi Árpád a zalaegerszegi Hevesi Sándor Színház Indul a bakterház című előadása közben súlyosan megsebesítette a jobb gyűrűsujját. 

Legutóbb Vidnyánszky Attila, a Nemzeti Színház igazgatója egy díjátadón szenvedett balesetet, amikor egy rossz lépés miatt olyan súlyosan megsérült, hogy kórházba kellett szállítani.  

(Mandiner)

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató