2024. június 21. - Alajos, Leila
EUR : 396.43
USD : 369.91
Időjárás ikon34°20°

Belső vizsgálatot indított az ATV Szabó Bálint miatt

Szabó Bálintnak semmilyen engedélye nem volt ahhoz, hogy bemenjen a tévécsatorna székházába.

Az ATV vezetősége nemrégiben szigorította a televízió székházába történő beléptetést, miután kiderült, hogy Szabó Bálintnak sikerült átvernie az őröket – írja a Media1.

Az eset akkor történt, amikor Szabó Bálint, a Fidesszel szembeforduló, újdonsült politikussal, Magyar Péterrel érkezett interjúra az Egyenes beszéd című műsorba. Az ATV belső vizsgálata szerint Szabó Bálintnak semmiféle engedélye nem volt az épületbe való bejutásra.

A biztonsági őrök és a műsor stábja tévesen azt gondolta, hogy Szabó Bálint Magyar Péter kísérője, így ő is könnyen bejutott az épületbe, majd a stúdióba is.

Az incidens felveti annak a lehetőségét, hogy mások is bejuthatnak hasonló módszerrel a stúdióba, veszélyeztetve az Egyenes beszéd élő adását és az ott jelen lévők biztonságát.

Németh S. Szilárd, az ATV vezérigazgatója így fogalmazott: „Szabó Bálint annyira együtt mozgott Magyar Péterrel, a meghívott vendéggel (szorosan mögötte ment), hogy senkinek sem tűnt fel, hogy valójában őt senki sem hívta, így ki tudta játszani a biztonsági őrök éberségét.” 

(mandiner)

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató