2024. április 28. - Valéria
EUR : 392.91
USD : 365.8
Időjárás ikon23°

Magyar Peti bejelentette, hogy már kb. 20%-on áll

A baloldal legújabb messiása megint beleszállt az ellenzéki sajtóba, várjuk a főszerkesztőik reakcióját...

Az alábbiakat posztolta a srác:

Tisztelt Miniszterelnök Úr!

Szíveskedjen tájékoztatni, a magyar embereket, arról, hogy:

1) Valóban minden fontos hazai (ellenzéki és kormánypárti) sajtóorgánum szerkesztőségében megtalálhatóak a titkosszolgálat emberei?

2) Ha igen, miért, kinek az utasítására van ez így?

3) Ezen szolgálati emberek “csak” információkat gyűjtenek az újságírókról és a szerkesztőségekben folyó munkáról, vagy közvetlenül befolyásolják a médiumokban megjelenő tartalmakat? Elképzelhető-e az, hogy a szolgálatok emberei bizonyos esetben titkosított minősítésű információkat adnak át az újságíróknak az Önök politikai ellenfeleinek lejáratására?

4) Hány százmillió forint közpénzt égettek el eddig a személyemmel kapcsolatos példátlan lejárató kampányra? Nem gondolja-e, hogy teljesen kontraproduktívak ezek, a nevemen kívül igazságot még nyomokban sem tartalmazó lejárató anyagok?

5) Igaz-e az az értesülés, hogy azért kezdték meg a nemzetközi szinten is párját ritkító lejáratás cunamit, mert a Talpra Magyarok Közösségének ötvenezres március 15-i rendezvényét követő napon már 20 % fölé jósolták a belső méréseik a még meg sem alakult pártunk várható szavazatarányát?

Köszönöm válaszait.

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató