2024. április 27. - Zita
EUR : 392.91
USD : 365.8
Időjárás ikon19°

Pankotai Lili: „V. Judit egyetlen szava sem bizonyítható, hiszen nem voltunk ott a Magyar-családnál”

A fiatal aktivista szerint minden politikust „az tesz alkalmassá hivatása gyakorlására, hogy az átlagembernél jobban tud hazudni, színészkedni, manipulálni”.

Mint ismert, szerda este interjút adott Varga Judit Hajdú Péternek, amelyben a Magyar Péterrel való házasságuk alatt történt verbális és fizikai abúzusról beszélt részletesen.

A tegnap esti szappanopera-epizód margójára” címmel posztolt csütörtökön Pankotai Lili.

„A családon belüli testi és/vagy lelki erőszak minden formáját elítélve és szívemben az áldozatok mellett állva mindenki figyelmébe ajánlom, hogy a tanúként már kihallgatott V. Judit nem egy átlagos családanya és feleség hanem egy volt miniszter, EP listavezető és professzionális kommunikátor aki az ominózus hangfelvételen hátborzongatoan magától értetődő hangnemben beszél olyan témakról amitől az átlagpolgárt kirázza a hideg” – írja bejegyzésében Pankotai. Szerinte minden politikust „az tesz alkalmassá hivatása gyakorlására, hogy az átlagembernél jobban tud hazudni, színészkedni, manipulálni”.

Pankotai azt írja, Varga kommunikációjának tartalma és annak időzítése „egy naiv gyereknek is logikus a »kinek az érdeke« elvrendszer mentén”.

„Ezért mellékes is, hogy

V. Judit egyetlen szava sem bizonyítható, hiszen nem voltunk ott a Magyar-családnál és egy állítás áll egy másikkal szemben

– írja Pankotai.

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató