2024. május 05. - Györgyi
EUR : 389.79
USD : 362.83
Időjárás ikon24°12°

Bolgár Gyuri húsvéti Orbánfóbiája: 2026 előtt kell meneszteni az Orbán-kormányt

A kommunista a Népszavában írta meg az agymenését.

„Azt állította a Kormányzati Tájékoztató Központ (a hvg.hu kérdéseire válaszolva a Magyar Péter által közzétett hangfelvételről), hogy »a kormány már mindent elmondott ezzel kapcsolatban«.

Ezzel szemben a tény az, hogy a kormány semmit nem mondott. Nyilván él a bűncselekménnyel gyanúsítottak jogával: azzal tudniillik, hogy nem köteles vallomást tenni. Még.

Azt állította Gulyás Gergely miniszter (videó-nyilatkozatában ugyanerről), hogy »egy megfélemlített feleséggel folytatott családi vitának semmi köze a közélethez«.

Ezzel szemben a tény az, hogy ha nem volna köze, akkor a kormány összes propagandafóruma nem zúgná kórusban, hogy a volt igazságügyi miniszter exférje szörnyeteg nőbántalmazó. És akkor az állítólag megfélemlített feleség nem adott volna játékfilm hosszúságú interjút a családi életéről, hanem csak arról beszélt volna, hogy ő maga igazat mondott-e Rogánék beavatkozásáról a Völner-ügybe. A családi életét tehát ő keverte a közéletbe. Vagy Rogán.

(...)

Azt állította Orbán Balázs, a miniszterelnök politikai igazgatója (Facebook-oldalán a DK, az MSZP és a Párbeszéd megállapodásáról), hogy »ilyen a stratégiai együttműködés a baloldalon. Gyurcsány jelöltje lesz a főpolgármester-jelölt és Gyurcsány jelöltje lesz a miniszterelnök-jelölt is. Akarjuk ezt? Egy frászt!«

Ezzel szemben a tény az, hogy Karácsony biztosan nem Gyurcsány jelöltje, hiszen Gyurcsány sokáig vonakodott támogatni a főpolgármester újraindulását. A közös miniszterelnök-jelöltről pedig majd csak 2026-ban kell megegyezni. Akarjuk ezt? Egy frászt! Sokkal előbb kellene meneszteni az Orbán-kormányt.”

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató