2024. május 02. - Zsigmond
EUR : 391.04
USD : 365.05
Időjárás ikon19°15°

Poloska Péter fölszólítja a kormányt, most még ki lehet ugrani! Most még...

Poloska Peti rászabadult a Facebook-ra.

Húsvéti üzenetében fölszólítja a kormányt, hogy mondjanak le és akkor még vádalkuval megúszhatják.

"Remény, bizalom, hit, változás, szabadság, tisztelet, hazaszeretet, becsület.

Ezek a szavak hangzottak el a legsűrűbben azon a több száz spontán beszélgetésen, amelyeket Mátrafüredtől, a Balaton parton át, Hévízig folytattam az utóbbi két napban, hol 16 éves lelkes fiatalokkal, hol sokat megélt, de még mindig őszintén bizakodó, csillogó szemű 90 felettiekkel, hol sokgyerekes szülőkkel, ellenzékiekkel, fideszesekkel, eddig soha nem szavazókkal.

Minden pillanatban érzem azt az óriási felelősséget, ami a megelőlegezett, feltétlen bizalom miatt hárul most rám és tudom, hogy ez már egy egyirányú utca, innen nincs visszaút. Addig nem állunk meg, amíg vissza nem vettük a hazánkat Gyulától Mosonmagyaróvárig, Szakonyfalutól Fehérgyarmatig.

Talán néhányan még el sem tudjátok képzelni, hogy milyen sokan vagyunk, hogy április 6-án, szombaton több százezren és június 9-én több millióan fogunk kiállni együtt a hazánkért és megkezdeni a közös munkát egy új, modern, európai Magyarországért.

Csak egy adalék ahhoz, hogy a belső méréseken túl miért is retteg a Karmelita és a levitézlett ellenzék közösen és miért költenek (teljesen feleslegesen) százmilliókat a lejáratásomra: a miniszterelnök közvetlen környezetéből és a Dobrev-féle árnyékkormányból is többen megkerestek informálisan és támogatásukról biztosítottak és szurkolnak a változásért.

A több évtizedes politikai státusz quo a végnapjait éli, a változás mi magunk vagyunk, leszünk. Június 9-én a korrupt, levitézlett hatalmi elit egy utolsó figyelmeztetést kap.

Ma még kér a nép. Még ki lehet ugrani. Most még lehet vádalkut kötni. Most még lehet."

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató