2024. május 02. - Zsigmond
EUR : 391.04
USD : 365.05
Időjárás ikon19°15°

Poloska új csaja: Péter keveset alszik, nagyon kemény időszak ez

Sok dolog miatt nagyon nehezen élik meg ezt az időszakot. Vogel Evelin szerint négy-öt óra alvással kevesen bírnák úgy, ahogy Magyar Péter. 

Az elmúlt hetekben a figyelem középpontjába került Magyar Péter barátnője, Vogel Evelin megtörte a csendet: a Blikknek nyilatkozott az elmúlt időszakról.

"Sok dolog miatt nagyon nehezen éljük meg ezt az időszakot. Minden pillanat hasonlóan nehéz. Négy-öt óra alvással kevesen bírnák úgy, ahogy Péter. Elképesztő, én például nem bírom! – mondta a lapnak Magyar barátnője."

A 34 éves, belsőépítészként dolgozó Evelin (egy válogatott vízilabdázó, Vogel Zsolt lánya) azt is hozzátette, hogy ami most történik, arra nem lehet felkészülni.

"Ugyanakkor hatalmas támogatást is kapunk, ez segít minket az akadályok leküzdésében, s erőt ad a folytatáshoz"

- mondta Vogel.

A harmincnégy esztendős Vogel Evelin kreatív és igen sokoldalú belsőépítész. A reklámszakmában, enteriőrfotózásban és tervezésben is jártas üzletasszony nem mellékesen maga is édesanya. A Budapesti Corvinus Egyetemen végzett, többek között az Aston Media Studiónál dolgozott kereskedelmi szakértőként, a Magyar Honvédelmi Minisztériumban pedig asszisztensként. Marketingkommunikációval és közösségimédia-marketinggel is foglalkozik. Szabadidejében szívesen ül motorra.

Magyar korábban a Blikknek elismerte, az üzletasszony a párja, de szemmel láthatóan próbálják óvni a kapcsolatukat. A közösségi oldalára azt írta, „amikor egy ajtó bezárul, a Jóisten kinyit egy ablakot, itt van az a lány, aki tudja” – így utalt arra, hogy van valakije.

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató