2024. május 02. - Zsigmond
EUR : 391.04
USD : 365.05
Időjárás ikon19°15°

Poloska Péter fölszólította Orbán Viktort: Viselkedjen államférfihoz méltó módon

Újra lájkokra vadászik és veri a klaviatúrát a Facebookon Poloska Péter.

Legfrissebb bejegyzésében fölszólítja Orbán Viktort, viseledjen államférfiként és ne zavarja meg a provokátoraival Magyarország történetének legnagyobb politikai tömegrendezvényét.

"Tisztelt Miniszterelnök Úr!
Ahogy bizonyára értesült róla, most szombaton 14.00 órától a fővárosban békés magyar emberek százezres tömege fog demonstrálni, követelve a teljes hatalmi elit távozását. A nemzeti menetre az ország és a világ minden részéről érkeznek fiatalok, idősek és kisgyermekes családok.

Ez lesz az utóbbi 14 év egyik legnagyobb politikai tömegrendezvénye. A szervezők mindent megtesznek a nemzeti menet és demonstráció békés lebonyolításáért. A résztvevők biztonságáért azonban a felelősségünk közös.

Tisztelt Miniszterelnök Úr!
Több helyről is olyan információk jutottak el hozzánk, hogy a békés tüntetésünket, a hatalom oldaláról szervezett provokátorok tervezik különböző módon megzavarni. Kérem és egyben határozottan felszólítom, hogy egyeztessen a pártja vezetőivel és amennyiben valóban van szándék provokációk szervezésére, úgy intézkedjen azok leállításáról! Javaslom, hogy egyeztessen a belügyminiszterrel és a rendőri vezetőkkel, hogy a rendőrség kiemelt létszámmal biztosítsa a rendezvényt és a leghatározottabban lépjen fel a provokátorok ellen.

Tisztelt Miniszterelnök Úr!
Az emberek joggal dühösek a hatalmi elit utóbbi években folytatott politikája miatt és joggal elkeseredettek amiatt, hogy a kormány rengeteg honfitársunkat hagyta cserben és alázta meg. Ettől függetlenül biztosítom, hogy a Talpra Magyarok Közössége elutasít minden fajta erőszakot és a kormányváltást demokratikus és békés úton kívánja elérni.

Tisztelt Miniszterelnök Úr!
Tudom, hogy ez szokatlan helyzet Önnek, hiszen a Fidesz mindig is büszke volt rá, hogy egyedüliként képes óriási tömegeket utcára hívni. Változnak az idők, Miniszterelnök Úr. Kérem, idézze maga elé az 1989-es időszakot és különösen a Fidesz akkori harcát a békés átmenetért. Kérem, hogy ne lehetetlenítsék el, hogy a magyar emberek százezrei békésen kiálljanak a hazánk, a gyermekeink és az unokáink jövőjéért.

Tudom, hogy nagy a kísértés, hogy tudatos provokációkkal eltereljék a figyelmet az óriási társadalmi elégedetlenségről, de mégis arra kérem, hogy viselkedjen államférfihoz méltó módon.

Tisztelettel,
egykori híve, Magyar Péter

ui.: Mindannyian tudjuk, hogy jelenleg mit kíván a magyar nemzet többsége és milyen lépéssel tudná megteremteni a valódi nemzeti egységet. Legyen bölcs, Miniszterelnök Úr!"

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató