2024. május 03. - Irma, Tímea
EUR : 389.59
USD : 364
Időjárás ikon17°13°

Poloska Péter oldalán kezdett tarhálásba Juhász Péter

Teljesen szánalmas akcióba kezdett az Együtt csúfosan megbukott elnöke, Juhász Péter. A most éppen momentumos politikus az agresszív-bántalmazó Magyar Péter oldalán tett közzé egy nyílt levelet, de akciójának csupán egyetlen célja volt, mégpedig hogy még több pénzt tarháljon magának.

A mostani akció szálai messzire érnek, mert Juhász Péter cége is érintett volt az Egyesült Államokból érkező kampányfinanszírozási botrányban. Az Együtt nevezetű párt csúfosan megbukott elnöke korábban azzal hívta fel magára a figyelmet, hogy szívesen venné, ha Soros György amerikai tőzsdespekuláns őt is támogatná

Juhász Péter egy bejegyzéssel zavart okozott az agresszív-bántalmazó Magyar Péter közösségi oldalán – írja legújabb cikkében a Tűzfalcsoport. A portál kifejti, szerdán nyílt levéllel fordult Juhász Péter, jelen pillanatban a Momentum egyik, belvárosi polgármester-jelöltje Magyar Péterhez.

A levél szövegéből nehéz nem kiolvasni a pikírt stílust, amellyel Bajnai Gordon korábbi embere finoman szólva is lekezelően beszél Magyarról.

„Mivel rajtad most óriási a médiafigyelem”, írja Juhász levelében, s arra kéri Magyart, hogy egy korábbi feljelentését, ami nem váltotta ki a kívánt hatást, a korábbi igazságügyi miniszter exférje nyújtsa be újra.

Kérlek, segíts nekem ennyivel – írja Juhász, majd kéri, hogy „ha te is egyetértesz, írd alá a követelést”. A leírtak nyomatékosítására még be is kommentelte az Együtt volt elnöke az Action Network liberális amerikai donációs felületén zajló kezdeményezését Magyar legutóbbi posztja alá, amelyet eddig annyian lájkoltak, mint ahányan Magyar Péter posztját megosztották.

Összességében Juhász célja ezzel a bejegyzéssel az volt, hogy minél több pénzt tudjon tarhálni Magyar követőitől. 

Mint arról korábban beszámoltunk, Juhász Péter visszatért a politikába, és a Budapest V. kerületében indul a polgármesteri tisztségért. Egy műsorban elmondta, hogy szívesen elfogadná a Soros-dollárokat. Mindezek mellett elmondta, hogy sohasem tagadná meg Bajnai Gordont, aki a dollárbaloldal egyik kulcsembere.

Mindenképp figyelemre méltó, hogy Bajnai Gordonról egyből Soros György jutott eszébe, beismerve azt, hogy a spekuláns és a bukott miniszterelnök között szoros kapcsolat van.

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató