2024. május 15. - Szonja, Zsófia
EUR : 386.64
USD : 358.53
Időjárás ikon21°12°

Ennyi volt - a kaletasimogató Somos már viszatérne az ATV-be

Somos Andrást, az ATV műsorvezetőjét azután függesztette fel a csatorna, hogy idén februárban azt mondta a Kaleta Gábor (volt limai nagykövet) által birtokolt gyermekpornográf képekre, hogy az nem pedofília.

A komcsi műsorvezető elnézést kért a félreérthető fogalmazásért és bejelentette távozását.

A Magyar Narancsnak adott mostani interjújában azonban már arról beszélt, hogy

nemrégiben találkozott az ATV vezetőjével, és pozitív együtt gondolkodást tapasztalt.

Az ügyvéd-műsorvezető úgy fogalmaz a beszélgetésben, hogy nem igaz, hogy felhagyott a tévézéssel, csak szünetelteti. Jelenleg hagy magának egy kis időt, hogy eldöntse, hogyan tovább, és közben figyeli az eseményeket. Mindenesetre a családtagjai szerint "most sokkal kipihentebb, amióta nem hajnali háromkor kell kelnie, és több ideje van az ügyvédi munkájára is".

Az esetleges visszatérésével kapcsolatban annyit mondott:

„Nemrégiben találkoztam az ATV vezérigazgatójával, és noha aktuálisan különváltunk, pozitív együtt gondolkodást tapasztaltam. Azt, hogy a közhangulat mikor csendesedik le, a tévé tudja majd, mint ahogy ők fogják megmondani, hogy milyen formában tudok esetleg újra az ATV-nél dolgozni. Ha jön egy felkérés, azon el fogok gondolkozni. De valószínűleg ez a helyzet már a választásokig így marad. Mindenesetre ezúton is köszönöm a kollégák szolidaritását.”

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató