2024. május 15. - Szonja, Zsófia
EUR : 386.64
USD : 358.53
Időjárás ikon21°12°

"Legyél a változás" – Poloska Péter bejelentette egyesülete nevét

A baloldal messiása, Magyar Péter Facebook-oldalán jelentette be, hogy Legyél a változás! Egyesület néven alakul meg a közösség szervezeti alapja. Az egyesületi forma lehetővé teszi többek között, hogy fogadni tudják a felajánlott támogatásokat.

"Mondjuk ki, hogy semmi sem mehet úgy tovább ahogy az utóbbi évtizedekben. Morális, politikai és gazdasági válság van Magyarországon. A magyar emberek többségének megingott a bizalma az országot majd 30 éve irányító teljes politikai elitben" – ez már a honlap bemutatkozó részében szerepel.

"Mutassuk meg, hogy mi konzervatívok, polgári demokraták, szociáldemokraták, liberálisak elsősorban magyarok vagyunk. Mutassuk meg, hogy közösen képesek vagyunk megváltoztatni hazánk jövőjét" – szól a Poloskáék felhívása.

Az ajánlat pedig: "Létrehozzuk azt a középen álló politikai erőt, amely leszámol az utóbbi évtizedek mesterségesen fenntartott szekértábor logikájával. Létrehozzuk azt az erőt, amelyhez csatlakozhat minden jószándékú magyar ember, aki a hazájáért kíván dolgozni".

Magyar Péter közben készül a délutáni demonstrációra. 

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató