2024. április 29. - Péter
EUR : 392.91
USD : 365.8
Időjárás ikon24°13°

Donáth Anna Poloska Péternek: Színrelépéseddel veszélyes magatartásminták szabadultak el!

A momentumos politikus szerint a legnépszerűbb közéleti youtuber például azért nem készít már videót, mert Magyar követői nehezen viselik, ha bárki kritizálja vagy vicc tárgyává teszi őt.

Donáth Anna hivatalos Facebook-oldalán közzétett bejegyzésével és egy videóval is üzent az ellenzéki térbe üstökösként berobbant Magyar Péternek.

A Momentum politikusa szerint aggasztó, hogy az egykori diplomata színrelépésével veszélyes magatartásminták szabadultak el az ellenzéki világban.

Donáth úgy látja, hogy Magyar Péternek köszönhetően már elismert oknyomozó újságírókat propagandistáznak. „A legnépszerűbb közéleti youtuber pedig azért nem készít videót, mert a követőid nehezen viselik, ha bárki kritizál vagy vicc tárgyává tesz téged” – írja posztjában a politikus, majd kifejti: meg kell haladniuk azt, ahogy a Fidesz és a DK „legagresszívebb hívei” viselkednek a nyilvánosságban.

Donáth úgy látja: politikai vezetőként közös a felelősségük abban, hogy milyen állapotú a magyarországi közbeszéd. „Arra kérlek, Péter, hogy segíts újra megteremteni azt az újfajta, pozitívabb légkört, amire nagy szüksége van ennek az országnak”– zárja bejegyzését a momentumos politikus.

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató