2024. május 20. - Bernát, Felícia
EUR : 387.87
USD : 357.68
Időjárás ikon25°14°

Poloska Péter: A Gyurcsány Ferenc által is támogatott Karácsony Gergelyre biztosan nem szavaznék

Sajnálja, hogy Budapest nem tudott jobb választási alternatívát nyújtani az itt élőknek, szerinte a város többet érdemelne – mondta a Magyar Hangnak Varga Judit volt férje, Magyar Péter, amikor arról kérdezték, kit fog támogatni a főpolgármesterek közül.„A Gyurcsány Ferenc által is támogatott Karácsony Gergelyre biztosan nem szavaznék, de Szentkirályi Alexandrára sem, aki még életében nem beszélt ellenzéki újságíróval, illetve láthatóan semmiféle elképzelése sincs Budapestről. Vitézy Dávid a Fidesz hekkje, mindenki tudja, hogy hozzájuk tartozik, államtitkáruk is volt” – mondta Magyar, aki szerint Vitézyben nincs meg az a vezetői kvalitás, amivel egy akár oligarchákkal és pártkatonákkal erősített közgyűlést is össze tudna fogni.

Kérdezték arról is, hogy hogyan fogja tudni fenntartani a felfokozott hangulatot a június 9-i EP-választásokig, amire azt válaszolta, hogy ez már egy öngerjesztő folyamat.

„A Talpramagyarok.hu oldalunkon az első nap 100 ezer önálló megtekintés volt, aztán a hatalom részéről jött az ötmilliós, majd másnap egy 15 milliós túlterheléses támadás. Ám a srácok erre ráfaragtak, professzionális biztonsági intézkedéseket dolgoztunk ki, nem férhetnek a belépők adataihoz, nem tudják lelőni az oldalunkat. Nyilván a terhelést folytatni fogják és mindent megtesznek, hogy hiteltelenítsenek bennünket” – mondta Magyar, aki az EP-választáson az öt-tízszázalékos eredménynek örülne.

 

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató