2024. április 30. - Katalin, Kitti
EUR : 391.99
USD : 366.17
Időjárás ikon23°15°

Hét pontos programmal indítja kampányát Szentkirályi Alexandra

Az önkormányzati választásra készülve Szentkirályi Alexandra kampányindító rendezvényt tart április 17-én szerdán 17 órától a Bálna rendezvényközpontban. A Fidesz főpolgármester-jelöltje az eseményen bemutatja 7 pontos Változást Budapesten! elnevezésű programját is.

Változást Budapesten! Karácsonyék nem érdemelnek még egy esélyt! – hirdette meg az önkormányzati választásra készülő Szentkirályi Alexandra kampányindító rendezvényét a Fidesz Budapest. Ami április 17-én szerdán 17 órától a Bálna rendezvényközpontban lesz.

Az eseményen beszédet mond Baán László, a Szépművészeti Múzeum főigazgatója, Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője és Tarlós István, Budapest volt főpolgármestere.

A rendezvényen hirdeti meg 7 pontos Változást Budapesten! – tervét Szentkirályi Alexandra, a Fidesz főpolgármester-jelöltje. A Fidesz kiemeli, hogy Budapesten 2019 óta újra Gyurcsány-korszak van. Olyan főpolgármesterre van szükség, aki Budapest érdekében képes együttműködni a kormánnyal. Ma Gyurcsánynak van főpolgármestere, a budapestieknek nincs. Gyurcsány emberei nem érdemelnek még egy esélyt! 

 

(Pestisracok.hu)

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató