2024. május 30. - Janka, Zsanett
EUR : 384.95
USD : 355.22
Időjárás ikon25°16°

Országjárásba kezd Poloska Péter: Ahogy régen Orbán, „mikor még mert emberek közé menni”

Országjárásra indul Magyar Péter a június 9-ei választások kampány-időszakában és naponta hat-nyolc település tervez ellátogatni. Szerinte minél inkább erőlteti a lejáratást a Megafon és Rogán Antal, annál több ember fog Magyarék mellé állni, tehát iszonyatosan kontraproduktív, amit művelnek.

Magyar Péter pártját – a Tisza – Tisztelet és Szabadság Pártot – nyilvántartásba vette a Nemzeti Választási bizottság, úgyhogy ha vasárnapig nem támadja meg valaki a bíróságon, akkor jogerőre emelkedik és biztossá válik, hogy indulhatnak a június 9-ei európai parlamenti választásokon.

Addig viszont – ahogy azt az április 6-ai tüntetésen megígérte a friss politikus – országjárásba kezd és naponta 6-8 településre is ellátogat jövő héttől.

Minden nap – ahogy régen Orbán Viktor, amikor még mert emberek közé menni és belenézni az emberek szemébe – 6-8 településen leszünk ott, kis- és nagy településeken

– mondta Magyar az RTL Híradónak szombaton.

A pontos részletek kidolgozására ugyan még nem volt idejük, hiszen ők csak egy „kis garázscég” – ahogy a Diákhitel Központ volt vezetője fogalmazott –, de rengeteg a tennivalójuk.

A Kossuth-téri tüntetést is csak „nyolcan-tízen” szervezték, nagyjából 40 millióba került és adományokból szedték össze a keretet rá.

„Folyamatosan érkeznek a Legyél a változás! Egyesület számlaszámára az anyagi segítségek, már több tízmillió forint érkezett egyszerű magyar állampolgároktól. Nem NER-es vállalkozásoktól, vállalkozóktól, nem állami pénzből, nem amerikai pénzből, nem orosz pénzből, hanem egyszerű magyar emberek pénzéből” – nyilatkozta Magyar Péter.

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató