2024. április 30. - Katalin, Kitti
EUR : 391.99
USD : 366.17
Időjárás ikon23°15°

Vitézy Dáviddal kampányol a Kutyapárt elnöke a XII. kerületi előválasztáson

A Magyar Kétfarkú Kutya Párt (MKKP) elnöke is indul a XII. kerületi előválasztáson. Kovács Gergely a Facebook-oldalán osztotta meg, hogy Vitézy Dávid, az LMP főpolgármester-jelöltje is támogatja a kampányban.

Hegyvidéki előválasztást tartanak a XII. kerületben, ahol a Magyar Kétfarkú Kutya Párt (MKKP) elnöke is elindult. Kovács Gergely a Facebook-oldalán osztotta meg, hogy kampányában Vitézy Dávid is támogatja. Mint írta, az LMP főpolgármester-jelöltje is hegyvidéki lakos, és nemcsak most, de már korábban is rá szavazott.

Dávid (38) közgazdász, közlekedési és városmobilitási szakértő, hegyvidéki lakos is Kovács Gergelyre szavaz a XII. kerületi előválasztáson

– fogalmazott közösségi oldalán az MKKP elnöke.

Mint írtuk, Kovács Gergely a Partizán YouTube-csatornáján korábban már elmondta, hogy Vitézy Dáviddal megbeszélték, hogy segít majd neki a kerületi közlekedési program részletesebb kidolgozásában, már csak azért is, mert Vitézy ott lakik a kerületben.

A támogatás egyelőre csak egyoldalú.  Gulyás Márton műsorvezető arról is kérdezte a politikusokat, hogy melyik főpolgármester-jelöltet támogatják a június 9-i önkormányzati választáson. Kovács Gergely ekkor azt mondta, hogy hivatalosan egyiküket sem fogják.

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató