2024. április 29. - Péter
EUR : 392.91
USD : 365.8
Időjárás ikon24°13°

Ezresekért taposták egymást gyerekek a Deák téren

Szokatlan reklámfogásnak lehettek szemtanúi azok, akik szombat délután az Andrássy út és a Deák tér környékén sétálgattak. A telefoktokokat gyártó magyar cég, a Mobilfox háza táján alakult ki kisebb turbulencia, miután állítólag kirúgták a reklámarcukat, a „Szia, te Mobilfox member vagy?” videókból ismert Szépréthy Rolandot - írja a 444.hu.

Roland ezután állítólag ellopta a cég TikTok csatornáját, és részesedést követelt a cégből az alapító Diller Kevintől - vagy 25 százalék tulajdonrészt vagy 100 millió forintot, mivel azt gondolta, hogy az ő social médiás tevékenysége nagyban hozzájárult a Mobilfox sikeréhez. Tegnap délután pedig azt ígérte, ha ez megvalósul, 2 millió forintot szór le a cég irodájának tetejéről.

Nem is kellett több a hétvégén unatkozó tizenéveseknek, hatalmas tömeg gyűlt össze a cég Dalszínház utcai telephelye előtt a lepattanó forintokra várva.

Kisebb-nagyobb tömegjelenetek játszódtak le, amikor valóban elkezdtek potyogni az ezresek, a szerencsések akár több ezer forinttal is gazdagodhattak. Ezután jött ki az épületből Mobilfox Roli és Kevin fél tucat biztonsági ember gyűrűjében, akik elkísérték őket a Deák térre, miközben továbbra is lelkesen osztogatták az ezreseket. 

A Deákon teljesen megtelt a templom előtti tér zsebpénzre vágyó fiatalokkal. A biztonságosnak semmiképp nem nevezhető tömegnyomorban kapkodtak a gyerekek az ezresek után, de gyorsan felhagytak a pénz dobálásával, miután egy lány rosszul lett. Ekkor a kidobók lökdösődéssel csináltak egy kis teret, majd később újabb százezreket szórtak szét az influenszerek a tér közepe felé haladva, hasonló káosz közepette.

Ezután újabb vonulás kezdődött a cég irodájához, ahol kiszórták a maradék lóvét. A veszélyes médiahekkben információink szerint senki nem sérült meg súlyosan, bár a mentőket riasztották, miután a szomszédos építkezésre többen bemásztak pénz után kutatva. Állítólag valaki leesett, de a rendőrök nem találtak senkit a helyszínen.

Képgaléria

(Kattins a képre a nagyobb méretért)
Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató