2024. május 20. - Bernát, Felícia
EUR : 387.87
USD : 357.68
Időjárás ikon25°14°

Deutsch Tamás: Megvédjük Magyarországot!

A Fidesz országos választmánya döntött az európai parlamenti (EP-) listáról, a fideszes és KDNP-s képviselőjelöltek „csatasorba” álltak – mondta Deutsch Tamás, a Fidesz EP-képviselője, a párt európai parlamenti listavezetője hétfőn a Fidesz Facebook-oldalára feltöltött videóban.

„Soha nem volt még akkora a tétje az európai parlamenti választásoknak, mint most június 9-én” – fogalmazott a politikus. Deutsch Tamás azt mondta: a brüsszeli bürokrácia háborús uszítóként lép fel, és a politikai zsarolás eszközeivel akarja Magyarországot az ukrajnai háborúba sodorni. Ezt a brüsszeli háborúpárti álláspontot támogatja a magyar „dollárbaloldal” – tette hozzá. Deutsch Tamás kijelentette: „Mi, fideszes és KDNP-s képviselők a magyar polgárok békepárti álláspontját fogjuk a jövőben is képviselni”, mint ahogy ellentmondunk Brüsszel migrációt támogató álláspontjának.

Megvédjük Magyarországot, nem engedjük, hogy Magyarországból „bevándorlóországot” csináljanak. Ugyanúgy ellen fogunk állni Brüsszel genderideológiai őrületének – hangsúlyozta a politikus. Deutsch Tamás kiemelte: megvédjük a magyar gyerekeket, nem engedjük, hogy genderideológiai érzékenyítők lepjék el a magyar óvodákat és iskolákat.

A június 9-i választáson „ki kell söprűznünk a brüsszeli bürokrácia háborúpárti, migránssimogató és genderideológiai őrületet képviselő tagjait, mint ahogy velük együtt a magyar dollárbaloldal Brüsszel-barát képviselőit, mert nekünk, fideszes és KDNP-s képviselőknek Brüsszelben is Magyarország az első” – fogalmazott.

 

(Magyar Hírlap)

 

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató