2024. május 01. - Fülöp, Jakab
EUR : 391.04
USD : 365.05
Időjárás ikon22°13°

Kocsis Máté zseniálisan összefoglalta Kamu Geri 5 éves pusztítását (Videó)

Budapestnek külföldről finanszírozott, háborúpárti vezetője van, aki miközben bambán néz, Gyurcsányék kifosztják a kasszát – jelentette ki a Fidesz frakcióvezetője.

Szentkirályi Alexandra, a Fidesz főpolgármester-jelöltje szerda délután a Bálnában tartott kampánynyitót, melyen meghirdette hét pontos „Változást Budapesten!” tervét. Az eseményen a Fidesz frakcióvezetője, Kocsis Máté is beszédet mondott.

„Irritálóan balfácán” vezetők helyett jó városvezetést szeretnénk

– jelentette ki a Fidesz frakcióvezetője Szentkirályi Alexandra, a Fidesz-KDNP főpolgármester-jelöltjének kampányindító rendezvényén szerda este Budapesten.



Kocsis Máté arról beszélt: Budapest építészeti és kulturális értékekben elképesztően gazdag hely, amelyet a jelenlegi városvezetés teljesen élhetetlenné tett. A Budapestet szerető emberek szíve vérzik, mert 

„tudjuk, hogy milyen csodát lehetne csinálni a városból”, amelyből egy „élhetetlen, nyögvenyelős” várost csinált a „sokszor nevetséges városvezetés”.

Azt is mondta, nem igaz, hogy a pénz hiányzik, hiszen Tarlós István csaknem 200 milliárd forintos tartalékkal adta át a főváros kasszáját, ez a leggazdagabb önkormányzata az országnak, és évről évre nő a bevétele, mégis csődközeli helyzetbe jutott. Kocsis Máté kitért arra is, Karácsony Gergely mozgalma volt az első a magyar történelemben, amely „külföldi érdekeknek kínálta fel a hazánkat”.

Úgy fogalmazott, ezért teszik világossá a választásokig minden budapesti számára: „az csak a kisebbik baj, hogy komédiába torkolló a városvezetés, a nagyobbik bajunk, hogy Budapestnek külföldről finanszírozott, háborúpárti vezetője van, aki miközben bambán néz, Gyurcsányék kifosztják a kasszát”.

(MTI)

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató