2024. május 22. - Júlia, Rita
EUR : 385.91
USD : 355.12
Időjárás ikon21°15°

Nepáliakat keres a rendőrség a Ferihegyi úti halálos baleset okozása miatt

Hajtóvadászat folyik a Ferihegyi repülőtérre vezető gyorsforgalmi úton éjszaka történt halálos közlekedési baleset okozója után – írta a police.hu.

Három autó ütközött Budapest XVIII. kerületében, a 4-es főút Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtérre vezető szakaszán, a Billentyű utca magasságában 2024. április 18-án 22 óra körül.

A rendelkezésre álló adatok szerint egy, a város irányába haladó, bolgár rendszámú személygépkocsi ütközött egy szemből közlekedő, majd egy mögötte érkező magyar rendszámú autónak. A szemből érkező magyar rendszámú kocsiban egy középkorú férfi és nő a helyszínen életét vesztett, a mögöttük érkező autóban ketten ¬ az elsődleges adatok szerint könnyebben – sérültek meg.  

A külföldi rendszámú jármű vezetője és utasai elmenekültek. A két halálos áldozatot követelő közlekedési baleset kapcsán a BRFK hét nepáli állampolgár ellen adott ki elfogatóparancsot.

A körözést segítségnyújtás elmulasztása miatt adták ki.

A baleset körülményeit a Budapesti Rendőr-főkapitányság büntetőeljárás keretében vizsgálja, az okozó és utasai után hajtóvadászatot indítottak.

A baleset miatt körülbelül kétszáz méteren keresztül törmelék, olaj, egyéb folyadék jutott a gyorsforgalmi útra, a szalagkorlátból is megsérült egy száz méteres darab.

(police.hu)

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató