2024. május 02. - Zsigmond
EUR : 391.04
USD : 365.05
Időjárás ikon19°15°

Schmuck Andor indul az V. kerületi polgármester-választáson

Ismét politikai pályára lép Schmuck Andor, ugyanis indul az V. kerületi polgármester-választáson. A politikusnak csupán egy programpontja van, ezért viszont képes a végletekig elmenni. Bár a csapata költségvetése a kampányra alig 100 ezer forint, bízik abban, hogy így is győzni tud.

Schmuck Andor decemberben adott be javaslatot a pártoknak, amelyben arra kérte őket, a kerület annak a 10 milliárd forintnyi bevételnek, ami az ingatlanhasznosításokból és a parkolásokból befolyik, a felét fordítsák a kerület lakóinak jólétére.

Sajnos, egyik párt sem mutatott ezen kérésem iránt érdeklődést, pedig azt hittem, a tagjaiknak lesz annyi eszük. Ezért döntöttünk a csapatommal úgy, hogy megalakítjuk a Miénk a Belváros Egyesületet és elindulunk a választáson.

Csapatom is van, mind a nyolc körzetben indítunk képviselőjelölteket. Az általunk indított előválasztást megnyertük, szombattól pedig elindul az aláírásgyűjtés és a kampányunk

– mondta Schmuck, aki csekély pénzből igyekszik megoldani a kampányt.

Mondhatni, sufnituningban dolgozunk, a minap én plakátoltam. A kampányunk költségvetése alig üti meg a 100 ezer forintot. Nekem nem a polgármesteri pozíció a fontos, hanem hogy valamilyen módon az általunk kitűzött egyetlen programpont meg tudjon valósulni – hangsúlyozta.

A kerületben jelenleg a fideszes Szentgyörgyvölgyi Péter a polgármester, aki idén is indult. Az előválasztást Juhász Péter, az egykori Együtt nevű párt elnöke nyerte.

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató