2024. július 15. - Henrik, Roland
EUR : 392.92
USD : 360.91
Időjárás ikon36°23°

Bécsből pénzelik Poloska Pétert

Bohár Dániel a Facebookon tette közzé legújabb tényfeltáró riportját, melyben annak járt a végére, hogyan kötődik Magyar Péter kampánycége az osztrák fővároshoz, Bécshez - valamint a dollárbaloldalhoz. A riporter a videóban arra is választ keresett, hogy egyáltalán miért kell külföldi kampánycég egy magyarországi politikusnak.

Forró nyomon vagyunk Bécsben. Kijöttünk, mert pontosan ide van bejegyezve a baloldali messiás, Magyar Péter kampánycége, az Estratos GMBH - kezdte a riportot Bohár Dániel. A riporter a videóban arra keresett választ, hogy egyáltalán miért kell külföldi kampánycég egy hazai politikusnak.

Jobban utánanézve a cégnek az ESTRATOS kapcsolati adatainál egy régi ismerősre bukkanunk: a datadat-ra. Ez ugyanaz a kampánycég, amely Márki-Zay Péter amerikai pénzeit is intézte.

Pont ugyanaz a recept, mint két éve. Még a cég is ugyanúgy Gyurcsány Ferenc korábbi titkoszolgálati miniszteréhez, Ficsor Ádámhoz kapcsolódik.

A cégadatokból az is kiderült, hogy az Estratos lényegében nem más, mint a Datadat cégcsoport korábbi osztrák leányvállalata, a Datadat GmbH, amelyet nemes egyszerűséggel átneveztek. A cég tulajdonosi köre nem változott, az ügyvezető továbbra is az egykori baloldali titkosszolgálati miniszter, és az Estratos Digital székhelye is megegyezik a jogelőd Datadat GmbH címével.

A pénzért pedig pontosan ugyanazt várják el az amerikai milliárdosok: vigyék az országot a háborúba. Semmit sem tanultak, semmit sem felejtettek: a dollárbaloldal - Magyar Péterrel vagy nélküle - ugyanaz a külföldről vezérelt baloldal maradt - zárta  Bohár Dániel.

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató