2024. május 29. - Magdolna
EUR : 384.57
USD : 353.79
Időjárás ikon24°14°

Jámbor Bandi emberei bevadultak: letépkedték a Fideszes plakátokat Józsefvárosban

Kocsis Máté írása

NAGYON FÉLHETNEK: PIKÓ TÁMOGATÓI MÁR AZ ELSŐ ÉJSZAKA TÖRTEK-ZÚZTAKJózsefvárosban már a kampányrajt éjszakáján megrongálták Jámbor András erőszakos antifái Sára Botond plakátjait.
Nem is csoda az erőszak, az aurórás antifák vertek félholtra másfél évvel ezelőtt ártatlan embereket Budapest utcáin, és szintén Jámbor “harcostársa” törte-zúzta össze februárban a kerületi Fidesz irodát. 

Jámbor és Pikó András mögött külföldről finanszírozott szervezetek és személyek állnak, ennek részletes bemutatására, dokumentumokkal, nevekkel, adatokkal, szerződések bemutatásával készülünk a kampányban, nyilvánosságra hozzuk, kiknek és milyen szervezeteknek játszották ki az önkormányzati pénzeket, és azok hogyan kapcsolódnak a Soros-birodalomhoz. Az éjjel történtek ellenére jó látni, hogy mekkora az idegesség náluk mindjárt a kampány elején. Jámborék Szikra mozgalmának szellemi elődei száz évvel ezelőtt is ellenfeleik megfélemlítésére és fizikai megsemmisítésére törekedtek, ezért semmin nem csodálkozunk, de üzenjük nekik: nem félünk, ki fogjuk szabadítani Józsefvárost a dollárbaloldal fogságából! 

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató