2024. május 04. - Flórián, Mónika
EUR : 389.79
USD : 362.83
Időjárás ikon24°12°

Philippot: Az Ukrajnának nyújtott segélyről szóló amerikai szavazás újabb áldozatokhoz vezet

Florian Philippot, a francia Hazafiak párt vezetője és az európai parlamenti választásokon induló jelölt az X közösségi oldalon azt nyilatkozta, hogy ez a szavazás nem fog változtatni semmin, és csak újabb áldozatokhoz fog vezetni.

Szerinte a Deep State/mély állam háborús kurzust kényszerített ki, "újabb ukrán életek ezreinek hiábavaló feláldozását".

"Ez a szavazás semmin sem fog változtatni, csak még több áldozatot fog hozni! A pénzügyi ragadozók érdekeit szolgálva, akik ebből a háborúból profitálnak!"

- írta a politikus.

Felszólította a franciákat, hogy ne küldjenek több pénzt vagy fegyvert Kijevnek, mert ezzel "önmagukat teszik tönkre és saját magukat veszélyeztetik". A politikus arra is felszólította Franciaországot, hogy lépjen ki a NATO-ból, kezdjen párbeszédet Oroszországgal, és "siessen a tárgyalások és a béke felé, amilyen gyorsan csak lehet"

Az amerikai képviselőház szombaton többségi szavazással elfogadta azt a törvényjavaslatot, amely az orosz állami vagyon elkobzásáról rendelkezik Ukrajna javára. A dokumentumot a szenátusnak küldik megfontolásra.

 

Bede Zsolt - Vadhajtasok.hu

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató