2024. május 03. - Irma, Tímea
EUR : 389.59
USD : 364
Időjárás ikon17°13°

Egy airsoftpályát nézett az elhagyott vidéknek Magyar Péter

Magyar Péter közösségi oldalán osztott meg egy képsorozatot, melyen egy igencsak lepukkant területet látni. Aztán gyorsan ki is derült, hogy a fotókon egy airsoftpálya látható, nem pedig a magára hagyott vidék - írja a Magyar Jelen.

Magyar Péter kétségkívül jól tud hatni az emberek érzelmeire, sokszor valóban fontos témákat feszegetve. A vidéki Magyarországon is rengeteg a probléma, amiről nem csak lehet (vagy lehetett volna, amíg Magyar fideszes volt), de kell is beszélni. Nyilván erre szerette volna felhívni a figyelmet Facebook-bejegyzésében is, amelyhez több képet is mellékelt. Ezeken egy romos, elhagyatott épületegyüttes látható.

„Valahol, Európában. Az elfeledett Magyarország, a magára hagyott vidék”

– írta Magyar a képek mellé.

Csakhogy ezúttal is mellé lőtt, ráadásul a legrosszabb helyen. Egy kommentelő hívta fel ugyanis a figyelmét, hogy

a fotósorozaton nem az elhagyatott vidék látható, hanem egy olyan terület, melyet a tulajdonosa airsoftpályaként üzemeltet.

A Magyar Jelennek sikerült elérnie a helyet üzemeltető vállalkozót, aki elmondta, hogy a politikai részével egyáltalán nem szeretne foglalkozni a történetnek. Azonban a terület azért is néz ki így, mert az airsoftversenyeket, játékokat ilyen környezetben lehet az elvárt élményben lebonyolítani.

A bejegyzés, mely azokra az esetekre emlékeztet, amikor romos kelet-európai kórházakat mutogatott a baloldal hazai intézményekként, jelenleg is elérhető, azon Magyar Péter és az oldal kezelői nem változtattak semmit. Sőt, Magyar Péter kommentben erősítette meg, hogy ilyen „a komlói bányák környezete 2024-ben az Európai Unióban.” 

(Magyar Jelen)

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató