2024. május 07. - Gizella
EUR : 389.62
USD : 361.8
Időjárás ikon21°15°

Geert Wilders a CPAC-en: legyetek bátrak, együtt megvan az erőnk, hogy megvédjük szuverenitásunkat

Pénteken folytatódott a CPAC Hungary 2024, ezúttal olyan neves felszólalókkal, mint Mateusz Morawiecki, Geert Wilders és Andy Harris, kongresszusi képviselő.

Geert Wilders, a holland Szabadságpárt elnöke azzal kezdte beszédét, “kérem engedjék meg, hogy a holland sajtóhoz is szóljak: Vajon Wilders össze fogja omlasztani a tárgyalási sorozatokat a kormányalakítással kapcsolatban, azért mert felszólal a CPAC-en? A válaszom számukra, nem fogom, a holland újságírókat meg kérem, hogy menjenek haza”.

Winston Churcill egyszer azt mondta, hogy a bátorság a legnagyobb virtus, én most azért jöttem, hogy bátorítsalak és támogassalak titeket a sikerhez vezető úton.

Mint mondta, Orbán Viktor miniszterelnök egy nagyon bátor ember, aki védi az országát, azt remélem, hogy más uniós politikus is az ő migrációs politikáját fogja folytatni. Majd úgy fogalmazott,

két probléma van a világban: az egyik a woke, a baloldali elit számára semmi sem szent, korlátozzák a nemzeti szuverenitásokat, a gyermekek neveltetését elrontották és megnyitották határaikat a migránsok előtt. Ez elvezet minket a második problémához a migrációhoz. 

Emlékeztetett, hogy Afrika népessége robbanás szerűen meg fog nőni a század végére. “Európa ma óriási bevándorlási és menekültválsággal néz szembe, mert bíztatták az illegális migránsokat, hogy jöjjenek ide, szerencsére Budapesten nincsenek. De nézzetek körül az európai városokban, no-go zónák, hamász zászlót lengető bevándorlók vannak mindenütt. “

20 éve veszítettem el a személyes szabadságomat, mert az erőszakos iszlamisták halállistájára kerültem fel, mert merészeltem kritizálni az iszlámot és jelentős vérdíjat tűztek ki a fejemre, de soha nem adtam meg magam, nem adtam fel a harcot.

“A Szabadság párt sikerének titka a következő, nekünk megvolt a bátorságunk megálljt kiáltani. Soha nem szabad megnémulni, a pártom mindig is elutasította, hogy a politikai mocsárba belesüllyedjen. Volt bátorságunk megálljt kiáltani a brüsszeli globalistáknak2 – fogalmazott.

Elegünk van abból, hogy lábbal tiporják az értékeinket, a holland emberek azt mondták, hogy elég volt, mindezt a választáson fejezték ki. 

“Az üzenetem nektek bátor konzervatívoknak: mikor azt mondjátok, hogy állj, akkor sok millió konzervatív társatok fog csatlakozni hozzátok, az igazság harcosának kell lennünk. Hiszek az ügyünkben, hiszek bennetek, együtt megvan az erőnk, hogy megvédjük a kultúrális szuverenitásunkat” – fogalmazott.

(PS)

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató