2024. június 20. - Rafael
EUR : 395.57
USD : 368.31
Időjárás ikon32°22°

HVIM: "a Pride egyik szervezője állami iskolában dolgozik"

Súlyos problémára hívta fel a Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom (HVIM) a figyelmet: a budapesti LMBTQ vonaglás egyik szervezője iskolapszichológusként dolgozhat, indiktrinálhatja a sérülékeny gyermekeket. A továbbiakban a HVIM közleményét olvashatja.

A Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom megbotránkoztatónak, és felháborítónak tartja, hogy a gyermekvédelem erőteljes hangoztatása közepette is foglalkozhatnak LMBTQ-lobbisták a gyermekeinkkel. Igen helyesen megkezdődött a gyermekotthonok deviánsainak feltárása, ugyanakkor ezt ki kell terjeszteni a többi állami intézményre is. Különösképpen felháborítónak tartjuk, hogy míg a hazafias tanárokról, pedagógusokról aktákat vezetnek, több esetből tudjuk, hogy világnézetük miatt feletteseik vegzálják őket, addig az LMBTQ-szervezetek „prominens” tagjai vígan indoktrinálhatják a gyermekeinket annak ellenére, hogy az LMBTQ-lobbi kitiltásra került az oktatási intézményekből.

Felháborodásunk oka a Pride-szervező Filó Mariann, aki az állami fenntartású Újpesti Károlyi István Általános Iskola és Gimnáziumban iskolapszichológusi munkakört tölt be, miközben az LMBTQ-lobbi egyik oszlopos tagja.

Filó Mariann az iskola tantestületében a tanársztrájkok idején (első sor, jobbról az első)Filó az LMBTQ-felvonulás szervezésén kívül onnan lehet ismerős sokak számára, hogy ő volt az, aki leszbikus párjával H. Zitával filmezte gyermektáborunk strandoló résztvevőit, amely után a strandon a 8–13 éves gyermekek előtt agresszív módon lépett fel, amelynek következtében a lobbisták először egy országos televíziós csatornán terjesztettek hazugságokat az ügyről, majd a NAIH-hoz fordultak, hogy bemutattuk a műsorunkban az ügyet és a strandon készült felvételeket.

Filó Mariann és barátnője (?) a strandonFiló tevékenysége alapján bizonyíthatóan közszereplő, barátnője (?) pedig felismerhetetlen volt a felvételeken. (A televízióban viszont névvel-arccal vállalták magukat.) Nagy felháborodásának talán az adhatott okot, hogy munkáltatói ne láthassák, hogy pszichológusként még az érzelmein sem tud uralkodni, és dührohama van gyermekek előtt?

Elfogadhatatlannak tartjuk, hogy az LMBTQ-lobbi külföldről finanszírozott ügynökei a magyar közoktatásban, állami foglalkoztatottként tevékenykedhessenek, magyar gyermekekkel foglalkozzanak, és őket a deviancia útjára tereljék, hiszen a felnőtt korra kinőhető nemi identitászavart pontosan a lobbista pszichológusok azonosítják transzneműséggel, és rontják meg emiatt a gyermekek életét.

Ennek következtében az alábbi levéllel fordultunk a Klebelsberg Központhoz (melyet az iskolának is megküldtünk), bizakodva, hogy ők is fontosnak tartják a gyermekek védelmét.Tisztelt Klebelsberg Központ!

Jelen levelünknek egy újabb súlyos eset miatt kellett megszületnie. Bár az Alaptörvény és a gyermekvédelmi törvény is számos pontban rögzíti, az LMBTQ-ideológiától való védelmét a gyermekeknek, még sincsenek biztonságban továbbra sem attól az oktatási intézményekben.

Tudomásunkra jutott ugyanis, hogy az állami fenntartású, ezáltal a Klebelsberg Központ alá tartozó Újpesti Károlyi István Általános Iskola és Gimnázium iskolapszichológusa a Pride-felvonulások egyik főszervezője, a leszbikus, antropomorfológialag meghatározhatatlan nemű Filó Mariann, akinek már a jelenléte is, a kinézete alapján rombolóan hat a gyermekek lelki fejlődésére és szexuális érésére.

Aggályosnak tartjuk, hogy egy külföldről finanszírozott, nemzetbiztonsági kockázatot jelentő ügynökszervezetekben tevékenykedő lobbista gyermekekkel foglalkozhat, pszichés, lelki, érzelmi gondjaikra ő ad választ, minden bizonnyal az genderideológia áltudományos elméleteinek felhasználásával.

Amennyiben valóban komolyan gondolják a genderpropaganda elleni harcot, és gyermekeink jövőjének védelmét, kérjük Önöket, hogy mihamarabb lépjenek fel ezen tarthatatlan helyzet ellen.

Tisztelettel,
Barcsa-Turner Gábor – HVIM társvezető

Kelt: Székesfehérvár, 2024. április 26.

HVIM vezérkar

 

(Magyar Jelen)

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató