2024. május 06. - Frida, Ivett
EUR : 389.79
USD : 362.83
Időjárás ikon23°13°

Trump: Alig várom, hogy elnökként újra együtt dolgozhassak Orbán Viktorral

Az előző évekhez hasonlóan idén is Donald Trump videóüzenetével kezdődött a CPAC Hungary konferencia második napja. A tavalyinál rövidebb, mindössze másfél perces videóban a korábbi elnök arról beszélt, hogy egy „epikus küzdelem” zajlik országaink felszabadításáért, ugyanis bizonyos „fenyegető erők” el akarják venni a kultúránkat, a szuverenitásunkat és az életmódunkat.

Trump arról is beszélt, hogy büszke arra, hogy elnökként együtt dolgozhatott Orbán Viktorral, akit nagyszerű embernek tart. A korábbi elnök azt emelte ki, hogy mind ő, mind a magyar miniszterelnök sikeresen vette fel a harcot az illegális bevándorlással szemben, emellett pedig mindketten munkahelyeket teremtettek és megvédték országuk kultúráját.

„Alig várom, hogy újra szorosan együtt dolgozhassak Orbán miniszterelnök úrral, miután leteszem az elnöki esküt az Egyesült Államok 47. elnökeként”

- jelentette ki a Republikánus Párt elnökjelöltje.

„Amíg sikerül hűeknek maradnunk az alapelveinkhez és bátornak maradnunk az értékeink megvédésében, mi, konzervatívok meg fogjuk nyerni a harcot, hogy megvédjük civilizációnkat a kommunistáktól, marxistáktól és fasisztáktól” – zárta beszédét Trump.

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató