2024. május 24. - Eliza, Eszter
EUR : 387.34
USD : 357.36
Időjárás ikon21°16°

Magyar Péter a saját gyerekeit sem kímélte, most meg gyermekvédelemről papol

Csépányi Balázs írása

Védjük meg a gyermekeinket! Vállalják a politikai felelősséget!” címmel szervezett tüntetést péntek estére a Belügyminisztérium elé Magyar Péter, a Tisza Párt alelnöke.

Úgy látszik, a dollárbaloldal új figurája mindenhez is ért. Ezúttal a gyermekvédelem ügyében osztotta az észt és szólította fel, a tőle megszokott módon lemondásra a belügyminisztert és a miniszterelnököt. Azonban, ha van téma, amiben jobban tette volna, ha csendbe marad, akkor az pont a gyermekvédelem témája. Hiszen pont ő volt az, aki a saját gyerekeit sem kímélte.

Mint az kiderült abból az interjúból, amit Varga Judit adott Hajdú Péternek, Magyar Péter a saját gyermekeinek is súlyos lelki traumát okozott. Érdemes felidézni néhány ide vonatkozó részletet a felkavaró beszélgetésből:

 „A gyerek telefonját vette el, és azt mondta a telefonban, hogy a mama tönkretette a papát, úgyhogy a papa most mindannyiunkat börtönbe fog juttatni, titeket pedig intézetben fognak nevelni. A gyerekek teljesen megrémültek.”

 „Még nagyobb fájdalmat okozott, hogy a gyerekkel elkezdte ugyanazt csinálni, mint velem. Nem tudott szegény gyerek úgy viselkedni, vagy úgy megszólalni, hogy ne kapta volna a verbális abúzust az apjától."

Intézettel való fenyegetés, verbális abúzus.

Így védené meg a gyerekeket Magyar Péter, a baloldal új reménysége.

Van még kérdés?

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató