2024. június 23. - Zoltán
EUR : 397.62
USD : 371.92
Időjárás ikon27°21°

A bántalmazott Varga Judit mellett elfelejtett kiállni, most Dobrev miatt kiakadt a Szovjet lány

Ezek ilyenek...

Amikor Varga Judit volt igazságügy miniszter exkluzív interjút adott Hajdú Péternek, amelyben a Magyar Péterhez fűződő kapcsolatáról beszélt, akkor az egész baloldal hallgatott...

Most Dobrev került napirendre, visít is a komcsi oldal, az alábbiakat írja Kunhalmi Ágnes:

Sok mindenen változtatni kell az országban, de azon a gondolkodásmódon mindenképp, amely kimondat valakivel egy ilyen mondatot: „Szentkirályi Alexandra és a többiek ott lógnak ilyen különböző színekben, Dobrev Klára ilyen egészen ijesztő, de ha gyerek lennék, vagy gyerekem lenne, lehet, nem tolnám ott babakocsival, nehogy megálljon a növekedésben.” (Magyar Péter)

Az ellenzékben politizáló nagyon kevés nő eddig csak a Fidesztől kapott ilyen sértő, szexista megjegyzéseket.

Aki ma fiatal lányként figyeli a közéletet, a politikát és meghall egy ilyen mondatot, abban a lányban joggal merül fel a kérdés, hogy vajon merjek-e én is belépni a politikába, ha nem az határozza meg a közbeszédet, hogy ki mit gondol az országról, hanem az, hogy ki hogyan néz ki.

Magyar Péter olyan politikai kultúrából jött, ahol ez a fajta, nőkkel kapcsolatos szemlélet és gondolkodásmód mindennapos. Úgy látszik, ezen nem tud vagy nem akar változtatni.

Nem jó ez az irány, nem szabad támogatni.

Több nőt a politikába!

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató