2024. május 18. - Alexandra, Erik
EUR : 387.87
USD : 357.68
Időjárás ikon23°11°

Donáth Anna: Magyar Péternek kötelessége lenne vitázni

A Momentum elnöke, Donáth Anna legfrissebb posztjában arról írt, hogy Magyar Péternek kötelessége lenne leülni vitázni az ellenzéki listavezetőkkel vagy jelöltekkel is, nem csak a köztévében, hiszen szerinte ott 14 éve nem volt érdemben politikai vitaműsor és most sem lesz.

Donáth Anna, a Momentum elnöke arról írt legújabb bejegyzésében a közösségi oldalán, hogy a magyar választóknak joguk van megismerni a Tisza Párt Európa-politikáját – amellyel nyilvánvalóan teljesen más politikát folytatnak ők a Momentummal.

Nemrég arról is beszélt, hogy nem zárkózna el a Magyar Péterrel való partnerségtől, de ahhoz tudni kéne, hogy Magyarék merre terveznek menni.

Magyar Péter kijelentette, csak a köztévé által szervezett vitán hajlandó részt venni, a Partizánén például nem – írja a pártelnök, aki hozzáteszi, hogy a köztévében 14 éve nem volt egyetlen politikai vita sem és ne legyenek Magyarnak illúziói, most sem lesz.

Elmondja, hogy a választás előtti vita a demokrácia hozzátartozó eleme, így ő ott lesz a vitákon, mert kötelességének érzi a részvételt.  Bizalmat kérünk, és tisztelet tanúsítunk az ellenfeleinkkel és a választókkal szemben” – zárja gondolatait Donáth Anna.

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató