2024. július 24. - Kincső, Kinga
EUR : 390.17
USD : 358.68
Időjárás ikon30°20°

Propagandistákkal akarja lejáratni az ellenfeleit Poloska Péter

Nem is titkolják, hogy külön kampánycsapatot hoz létre a Talpra Magyarok Közössége a „támadható kijelentések” összegyűjtésére.

Munkatársakat toboroz Magyar Péter mozgalma, a Talpra Magyarok Közössége, méghozzá nem is hétköznapi kampánymunkára. Az egyesület hírlevélben kéri a médiamunkában jártas tagjait, hogy jelentkezzenek, a feladat pedig többek között „live videók nézése, ezek összefoglalása, támadható kijelentések/mondatok összegyűjtése”.

A jelentkezéshez önéletrajz és motivációs levél is kell, illetve el kell fogadni az adatvédelmi tájékoztatót. De a Magyar Péter egyesületének felhívásában az is szerepel, hogy a munka kezdetben önkéntes lesz, ami a támogatások függvényében fizetett megbízássá alakítható.

A volt igazságügyi miniszter exférjéből bő két hónapja ellenzéki politikussá avanzsált Magyar tehát fizetett propagandisták segítségével akarja lejáratni ellenfeleit a kampányban.

Érdekesség, hogy Magyar Péter eközben saját fórumain, tüntetésein elmondott beszédeiben naponta propagandistáz lényegében mindenkit, aki szembe jön vele, a közszolgálati televíziótól, a Hír TV munkatársain át egyes baloldali újságírókig és szerkesztőségekig. Szintén Magyar az, aki egyúttal hergeli a híveit a jobboldali sajtó ellen, miközben felháborodva panaszolja, hogy nemtelen eszközökkel le akarják őt járatni.

A propagandistákon kívül több ezer aktivistát is toboroznak Magyarék és itt is felbukkan a Bajnai-féle kör.

Magyar már az április 19-i orosházi fórumán megemlítette, hogy a kampányában egy olyan szervezettel működhetnek együtt, amely több mint 10 ezer aktivistát képes mozgósítani.

Egy civil szervezet ajánlott nekünk segítséget, akik eddig is már jelen voltak a szavazásokon, és nekik van 11-12 ezer emberük. Emellé kell nekünk még 10 ezret szereznünk – hangoztatta a baloldal új reménysége.

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató