2024. május 18. - Alexandra, Erik
EUR : 387.87
USD : 357.68
Időjárás ikon23°11°

A Tisza Párt X. kerületi jelöltje egy hónapja még nárcisztikus idiótának nevezte Magyar Pétert

A Tisza Párt egyik fővárosi jelöltje egy hónappal ezelőtt még nárcisztikus idiótának nevezte a pártot vezető Magyar Pétert a közösségi médiában - írja a Magyar Hang.



A Tisza Párt a X., a XI., a XVII. és a XVIII. kerületben indít jelölteket, Barna Judit kulturális szervező a X. kerületben indul el. A lap szerint a jelölt egy hónappal ezelőtt még hangos ellenlábasa volt a párt vezetőjének. Barna Stumpf András újságíró Facebook-bejegyzése alá kommentelte oda, hogy

Magyar szerinte „nárcisztikus idióta”, aki gyomorforgató módon abuzálta verbálisan Varga Juditot, és „színjáték, amit művel”.

„Ezt valóban én írtam. Magyar Péter azóta számomra rácáfolt az alaptalan vádakra. Megismertem, közéleti szereplése és összeszedettsége pedig sorsfordító lehetősége az országnak” – válaszolta Barna Judit a lap kérdésére.
 
A kulturális menedzser a Magyar Hang szerint az elmúlt években megfordult a Fidelitasban, illetve az LMP körül is. A képviselőjelölt nemrég pedig Vitézy Dávid főpolgármester-jelöltségét köszöntötte Facebook-oldalán, a 444 pedig úgy tudja, hogy a kampányában is részt vett.

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató