2024. május 19. - Ivó, Milán
EUR : 387.87
USD : 357.68
Időjárás ikon23°11°

Elfogták a miskolci emberölés gyanúsítottját

Szombat este emberölés gyanújával vettek őrizetbe egy 25 éves férfit, miután aznap hajnalban holtan találtak egy nőt a miskolci Tiszai-pályaudvar előtti Kandó Kálmán téren - írja a Police.hu.

„A nő halálával összefüggésben idegenkezűség gyanúja merült fel, így a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei rendőrség ismeretlen tettessel szemben azonnal megindította a nyomozást” – írták a közleményükben. Mint írják, a most őrizetbe vett férfi a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható.

Bő két héten belül ez a harmadik haláleset, aminek egy nő az áldozata. Szentesen április 25-én az utcán találták meg egy 52 éves nő holttestét. Ott is nyomozás indult emberölés miatt, a gyilkosság gyanúsítottját, egy 22 éves helyi lakost péntek éjjel a város környéki erdőben találták meg holtan.

Április 28-án pedig a Pest megyei Aszódon, szintén közterületen, egy társasház előtt találták meg egy 34 éves piliscsévi nő holttestét. Róla azóta kiderült, hogy a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Pátroha községben egy ötvenes éveiben járó házaspár lényegében rabszolgaként dolgoztatta. Az 57 éves H. Bélát és 54 éves feleségét, akik nem tettek vallomást az ügyben, többek között halált okozó testi sértéssel gyanúsítják.

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató