2024. május 19. - Ivó, Milán
EUR : 387.87
USD : 357.68
Időjárás ikon24°13°

Drága autókkal, csúcstechnológiával felszerelve mentek Debrecenbe Magyar Péter szekusai

Egy volt (?) jobbikos figura is feltűnt a Magyar Pétert védő nehézfiúk között.

Miközben Magyar Péter többeknek incidenseket okozva, vonattal utazott Debrecenbe, addig csapata ötvenmillió forintos BMW X6-osokkal, Mercedes-kisbuszokkal, „szolgálati” csúcstechnikával felszerelve az autópályán suhant a vasárnapi rendezvény helyszínére – írta meg a Metropol.

Több fotón is jól látszik, ahogy a szekusok között szervezkedik Kiss Zoltán Imre is. 

Kiss nemrég még a Jobbik ifjúsági tagozatának tagja volt, de ma már Magyar Péter csapatában tevékenykedik. Az alábbi fotón épp a baloldal új reménységének közelében intézkedik.

Jobbikos figurák Magyar körül

Több jobbikos múltú figura is felbukkant magyar mögött. Egyikük Kiss Zoltán Imre, de ilyen Illyés Zoltán, aki több alkalommal is jobbikosként indult Újpesten a választásokon. Forrásaink szerint szintén Magyar környezetében működött az elmúlt hetekben az óbudai Lados János is.

Lados a 2010-es önkormányzati választásokon a Jobbik színeiben indult a XI. kerületben képviselőként, de nem szerzett mandátumot.

Ahogy arról korábban mi is beszámoltunk, Magyar inkább vonattal ment Debrecenbe, mint a nép egyszerű gyermeke, annyi különbséggel, hogy az átlagemberek szekusai nem zárnak le egy egész vagont önkényesen. A 444 beszámolója szerint Magyar Péter testőrei lényegében ezt tették.

 

A portál azt írta, hogy 

a kocsi elején és végén Magyar Péter testőrei álltak, és szigorúan ellenőrizték, hogy ki léphet be oda. Ez azért jelentett problémát, mert a kocsi a szerelvény közepén volt, így például vonat elején lévő büfékocsihoz csak azon keresztül lehetett eljutni, de olyanok is lehettek, akik rossz kocsiba szállva ezen keresztül juthattak el a helyükre.

A 444 munkatársait a helyükre tartva állította meg két, magát önkéntes kalauzként szolgálatba helyező testőr a Magyar-féle kocsi elején. Amikor mondták, hogy a helyünkre mennek, előbb kikérdezték, hogy hová szól a jegyük – egyikük fel is mutatta -, hogy hol szálltak fel, majd különválasztották a portál munkatársait, és egyszerre csak egyikük mehetett át a kocsin.

Feltűnik a dollárbaloldal

Nemrég arról számoltunk be, hogy Magyar Péter 2024. március 15-ei rendezvényét olyan személyek biztosították, akik Köves Zoltánhoz kötődnek. Köves a biztonsági szakma jól ismert, számos baloldali kötődéssel rendelkező szereplője korábban, 2022-ben a hatpárti ellenzéki összefogás kampányában két cégével is megbízásokhoz jutott, a vállalkozó érdekeltségeihez a Nemzeti Információs Központ részjelentése alapján a Korányi-féle amerikai kör dollárjainak egy része ért oda.

 

Képgaléria

(Kattins a képre a nagyobb méretért)
Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató