2024. május 22. - Júlia, Rita
EUR : 385.91
USD : 355.12
Időjárás ikon21°15°

Olasz lap: Putyin kivágta egy szarvas szívét, odaadta Berlusconinak, aki erre elhányta magát

A néhai volt olasz miniszterelnök egykori közeli szövetségese Fabrizio Cicchitto mesélt a Corriere della Sera lapnak Berlusconi és Vlagyimir Putyin kapcsolatáról.

Mint a lap írja: Berlusconi húsz éven keresztül volt az orosz elnök szövetségese, de ez nem jelentette azt, hogy nem voltak bizarr pillanatok a két vezető között. Az egyik ilyen volt Cicchitto szerint egy 2013-as eset.

Cicchitto szerint Berlusconi akkor elfogadta Putyin ajánlatát, hogy menjenek el vadászni, annak ellenére, hogy még életében nem nyúlt puskához. Az erdőbe érve az orosz elnök átnyújtott Berlusconinak egy puskát, és együtt sétáltak a hóban. Amikor Putyin megpillantott két szarvast, felszólította Berlusconit, hogy célozzon, és lőjön. Az olasz vezető hezitált, mire Putyin mindkét szarvast lelőtte, és elégedetten nézett rá – emlékezett vissza Cicchitto.

Vlagyimir Putyin ezután lefelé ment a lejtőn, kezében egy késsel. Felnégyelt egy állatot, és kihúzta a szívét. 

Ezután kíséretének egyik emberével átadatott Berlusconinak egy fatálcát, amelyre a kivérzett húsdarabot helyezte, mondván, hogy kivételes étel lesz belőle.

Silvio Berlusconi ezután állítólag egy fa mögé bújt, hogy elhányja magát. A volt miniszterelnök ennek ellenére megvédte barátját. „Talán ez csak egy vadász szokása” – emlékezett vissza Cicchitto arra, amit mondott neki a néhai olasz miniszterelnök.

(Mandiner)

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató