2024. május 20. - Bernát, Felícia
EUR : 387.87
USD : 357.68
Időjárás ikon25°14°

Dobrev Klára Poloska Péternek: Legyen férfi, ne legyen gyáva, mint Deutsch Tamás!

Legyen férfi, ne legyen gyáva, mint Deutsch Tamás! – üzente Dobrev Klára Magyar Péternek címzett nyílt levelében.

A DK-MSZP-Párbeszéd EP-listavezetője az írásban emlékeztette a Tisza Párt vezetőjét arra, hogy az korábban úgy nyilatkozott: „én bárhova elmegyek vitatkozni bárkivel (..), de először a köztelevízióba megyünk”.

Na álljon meg és vegyen először egy mély levegőt. Hogy hova megyünk először vagy másodszor, így többes számban, nyilvános vitára vagy bárhova, azt nem Ön mondja meg.

Sem helyettem, sem nevemben, vagy bárki nevében kérem, így ne beszéljen – fogalmazott Dobrev.

Szerinte a „köztévés vita” nem a többi feltétele, hanem egy a sok közül. „Ne bujkáljon a többi vita elől! Orbán és Rogán döntésére akarja bízni magát, a vitát, a választást, az országot? Ne engedje meg magának, hogy gyávának gondolják Önt, mint Deutsch Tamást, mert távol marad az előttünk álló többi vitától!”, vetette fel.

Ne gyerekeskedjünk! A vitáról vitatkozunk, ahelyett, hogy az ország legfontosabb problémáiról és a megoldásainkról vitatkoznánk! Legyen férfi, nőjön fel a demokratikus politikus feladataihoz! – jelezte a DK-s politikus, aki arra kérte Magyart, írja be a naptárba, hogy május 17-én este hétkor EP-listavezetők vitája lesz a Partizánban.

Az önimádó szar válaszolt is Gyurcsánynénak.

Tisztelt Képviselő Asszony! Az ilyen megnyilatkozásaival csak megerősíti sok millió ember azon meggyőződését, hogy Önök egy brancsot alkotnak Orbán Viktorral. Ön a bejegyzésével asszisztál a Fidesz propaganda azon évtizedes törekvéséhez, hogy párhuzamos nyilvánosságot építsenek ki hazánkban és több millió emberhez ne jussanak el a valós hírek. - kezdte bejegyzését a Tisza Párt alelnöke.

Sokatmondó továbbá, hogy a rogáni propaganda a napszemüvegemet nevezi nőinek, Ön pedig a férfiasságomat vonja kétségbe, csak azért mert nem asszisztálok a Fidesz által kiépített médiaterrorhoz, hanem sok százezer, vagy inkább millió magyar emberrel és a valódi ellenzék tagjaival küzdök annak lebontásáért.

Talán nem véletlen, hogy az országjárásom szinte minden helyszínén

odajönnek hozzám volt DK tagok és jelzik, hogy tömegesen lépnek ki az Önök pártjának alapszervezeteiből, hogy a valódi változást követelő jobb- és baloldali, konzervatív és liberális honfitársaink milliói mellé álljanak

- folytatta Magyar.

Önnel vagy Ön nélkül, mi le fogjuk bontani a propagandát és a hallgatás falát, a magyar választok pedig eldöntik június 9-én, hogy őfelsége lejáratódott, cselekvőképtelen ellenzékére szavaznak, vagy a TISZA Pártra, amely valós alternatívát és erőt mutat fel a NER mielőbbi lebontásához - zárta sorait. 

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató