2024. június 21. - Alajos, Leila
EUR : 395.57
USD : 368.31
Időjárás ikon32°22°

Kocsis Máté: Dobrev Klára még kérkedik is vele, hogy miatta nem jön uniós pénz Magyarországra

Annak a pártnak az EP-listavezetője, amit maga Gyurcsány Ferenc elnököl, tényleg eljutott a csúcsra vagy a gödör aljára, nézőpont kérdése – írta Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője a Facebookon arra reagálva, hogy “Dobrev Klára azzal kérkedik egy mai dollármédia-interjúban, hogy ők mennyit tesznek azért, hogy ne jöjjenek Magyarországra uniós pénzek”.

Már megint a jó öreg aknamunka! – fogalmazott bejegyzésében Kocsis Máté.

Büszkén vállalja Gyurcsányné, hogy őt mindig megkérdezik, amikor a magyar ügyek kerülnek napirendre és mélyen egyetért, ha Brüsszel pénzügyi oldalról akarja ellehetetleníteni az országot. Gratulálunk, miniszterelnök-jelölt asszony, lenyűgöző arcátlanság!

-fogalmazott a Fidesz frakcióvezetője. Kocsis Máté szerint annak a pártnak az EP-listavezetője, amit maga Gyurcsány Ferenc elnököl, tényleg eljutott a csúcsra, vagy a gödör aljára, nézőpont kérdése.

A kormányzásuk alatt is mindent megtettek, hogy elvegyenek bármit az országtól, az emberektől, de sok év ellenzékiségéből is lett ez a programjuk. A nemzetközi programjuk. Ez a kínos, kedves Klára!

-olvasható a bejegyzésben.

Nem csoda, hogy a magyarok nem bíznak bennük és ennek minden választáson hangot is adnak 2010 óta. Június 9-én újra megtehetjük! Ott leszünk!

-zárta posztját Kocsis Máté.

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató