2024. május 27. - Hella
EUR : 385.56
USD : 356.18
Időjárás ikon27°15°

Magyar Péter akkumulátorgyártás ellen tüntető szónoka benzinkutakat üzemeltet

A debrecenieket akkumulátorgyáras horrorsztorikkal riogató Kozma Évának jelentős bevétele származik a benzines bizniszből.

Az 1693.hu portál szerint az elektromos autógyártás elleni tüntetéseken és Magyar Péter debreceni rendezvényén is felszólaló Kozma Éva, a Mikepércsi Anyák a Környezetért nevű csapat szóvivője nem véletlenül tüntet az elektromos autógyártás, az akkumulátorgyártás ellen. 

Kozma Éva ugyanis társtulajdonosa egy olyan vállalkozásnak, amelyik benzinkutakat üzemeltet

– olvasható a cikkben, ahol kitérnek arra is: az Opten céginformációs adatbázisában Kozma Éva társtulajdonos a Petrol Operation Bt. nevű cégben (lenti kép). A rendelkezésre álló információk szerint ez a cég üzemelteti a berettyóújfalui és a biharkeresztesi MOL benzinkutakat.

A lap megkereste a MOL Nyrt-t (lenti kép), ahonnan a következő választ kapták: „meg tudjuk erősíteni, hogy az említett vállalkozás több üzemanyagtöltő állomást üzemeltet Berettyóújfaluban és Biharkeresztesen.”

A portál szerint Kozma Évának jelentős bevétele származik a benzin bizniszből, éppen ezért nagyon álságosnak tartják, hogy maga köré szervezte, csatasorba állította és horrorsztorikkal riogatja a debreceni embereket.

(Mandiner)

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató