2024. május 22. - Júlia, Rita
EUR : 385.91
USD : 355.12
Időjárás ikon21°15°

„Tiszta véres volt a mellkasa” – Nyakon szúrtak egy férfit az Örs vezér téren

Nyakon szúrtak egy férfit Budapesten az Örs vezér téren szombaton délután, miután hat férfi összeszólalkozott és verekedni kezdett. A késelés után, a vért látva, többen pánikba estek és elmenekültek, s végül három sérültet vittek kórházba. A rendőrök több HÉV-et megállítottak és átkutattak, végül egy buszmegállóban fogták el a késelőt és társait.

Két, háromfős társaság verekedett össze / Fotó: Tények

 

Szombat délután az Örs vezér téren található HÉV-megállóban esett egymásnak két, háromfős társaság. A verekedés során az egyik támadó megkéselt egy férfit. A környékbeliek először az ordibálásra figyeltek fel, ezután látták, hogy nagy baj van.

„Tiszta véres volt a mellkasa, úgy gondoltuk, valószínűleg annyira megverték, hogy vérzik mindenhol, de az is lehetséges, hogy megszúrták. Utólag hallottam is, hogy ez történhetett” – mondta egy szemtanú a Tényeknek.

Az információk szerint a sérültet a nyakán szúrták meg egy kisebb késsel. A támadás után az elkövetők elmenekültek a helyszínről, ezért a rendőrök több HÉV-járatot is visszatartottak, illetve megállítottak. Végül a 14. kerületi Csertő utcában fogták el a támadókat.

Mindhárom férfit előállították, gyanúsítottként hallgatták ki, majd őrizetbe vették. Súlyos testi sértés kísérlete, illetve csoportosan elkövetett garázdaság miatt indul ellenük büntetőeljárás. A rendőrség kezdeményezte a támadók letartóztatását.

 

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató