2024. június 19. - Gyárfás
EUR : 396.04
USD : 369.89
Időjárás ikon30°20°

Dobrev: "Nekem egyetlenegy ellenfelem van, de az kérlelhetetlenül, és azt Orbán Viktornak hívják"

Az ellenzéknek meg kell ismételnie 2019. októberi sikerét, azaz az ellenzéki pártoknak nem egymást kell legyőzniük, hanem Orbán Viktort és rendszerét - jelentette ki Gyurcsány felesége a DK, az MSZP és a Párbeszéd választási fórumán hétfőn Nyíregyházán. 

"Nekem egyetlenegy ellenfelem van, de az kérlelhetetlenül, és azt Orbán Viktornak hívják" 

- fogalmazott a helyi művelődési központban tartott kampányeseményen Dobrev.

Gyurcsányné azt mondta, sok millió szavazó azt várja, hogy végre egy új alternatívára, egy "szabadabb országra szavazhasson", nem pedig Orbán Viktorra, aki a Fideszben ülő tettestársaival "tönkretette az országot".

"Ezért nekünk nincsen szükségünk Orbán nélküli Fideszre, én nem vagyok hajlandó koalíciót kötni egy lázáros Fidesszel, egy Németh Szilárdos, vagy Kósa Lajosos Fidesszel sem, nekünk a Fideszből van elegünk" - közölte Dobrev Klára.

Szavai szerint ezt az "avítt, jobboldali" politikát csak baloldalról lehet leváltani, csak egy szociáldemokrata-zöld erős politika tudja megszólítani azt a milliónyi embert, akiket ez a rendszer elfelejtett, és az önkormányzatoknak visszaadni azt szabadságot, amivel lehetőségük van segíteni az állampolgárokon.

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató