2024. május 27. - Hella
EUR : 385.56
USD : 356.18
Időjárás ikon27°15°

Poloska Péter: a Metropol hazudik, mindenkit beperelek!

Semmilyen formális kapcsolat nincs a Tisza Párt és S. Mária között, nincs neki köze a párt pénzügyeihez és semmit nem intéz a pártnak, vagy bármelyik ahhoz kapcsolódó szervezetnek sem – írta a notórius hazudozó Magyar Péter a Telexnek, miután a Metropol hétfőn közzétett állításairól kérdezték.

A lap szerint S. Mária, akit Magyar Péter egyik legközelebbi munkatársának neveztek, négy évet ült fegyházban gazdasági bűncselekmény miatt. A Metropol megírta, hogy ő vezeti Magyar titkárságát, ő a gazdasági vezetője is. Emellett azt is írták, hogy ő Magyar barátnőjének, Vogel Evelinnek az anyja.

A Metropol cikkére reagálva Magyar Péter „goebbelsi propagandát” emlegetett, és annyit közölt, hogy „a hölgy, akit az aljas propagandisták meghurcolnak, nem közszereplő”, illetve azt írta, hogy S. Mária semmilyen pozícióval nem rendelkezik a Tisza Pártban.

Arról sem írt, hogy S.Mária valóban ült-e vagy sem... csak a fenyegetőzés megy:

A poszt szövegéből az is kiderült, hogy S. Mária valóban a barátnőjének az anyja. Magyar azt is megígérte, hogy feljelentést tesznek a Metropol cikke miatt, és kártérítési pert indítanak.

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató