2024. június 17. - Alida, Laura
EUR : 397.66
USD : 371.92
Időjárás ikon28°17°

Kunhalmi: Mindent, amit Orbán Viktor elvett, azt a baloldal visszaadná

A szocialista politikus szerint míg a Fidesz csak képmutató politikát folytat, addig a baloldal csak az igazat mondja és intézkedéseiket a becsület irányítja.

Szerdán Kunhalmi Ágnes Szolnokon kampányolt az ellenzék polgármestert jelöltje, Györfi Mihály mellett. Míg szerintük a Fidesz képmutató politikája nem teremti meg a magyar polgárok számára a biztonságot, addig ők olyan hangzatos ígéretekkel állnak elő, mint a gyógyszerellátás vagy gyermekétkeztetés hiányosságainak felszámolása. Kunhalmi emellett hitet tett az unió mellett, és úgy gondolja, hogy számos problémára a velük való erős kapcsolat lenne a megoldás – derül ki az mszp.hu beszámolójából.

Sőt mi több, a tanárok hátrányos helyzetét is beemelte szolnoki beszédébe, egy újabb ütőkártyát lengetve, melyre megoldásként szintén az Uniós pénzek hiányát és a jelenlegi költségvetési helyzetet vetette össze.

Kunhalmi Ágnes kiemelte, hogy míg a Fidesz csak képmutató politikát folytat, addig a baloldal csak az igazat mondja és intézkedéseiket a becsület irányítja.

Ígérete alapján a baloldal visszaad mindent, amit a Fidesz elvett: a sort a 13. havi nyugdíjjal kezdte, de ide sorolta még az egészséghez és tudáshoz való jogot.

Hiszik, hogy harcolniuk kell a demokrácia és a jogállamiság visszaállításáért, mely „nemes harcnak” a mostani választás vethet végett.

Magyar Péter ambícióira reflektálva a pártoldalon is közzétett országjárásról készült beszámolóból újra feltűnt a baloldal által májusban már kijelentett nézete, miszerint hiba, ha valaki azt gondolja, hogy egyedül le tudja váltani Orbán Viktort.

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató