2024. június 12. - Villő
EUR : 394.89
USD : 367.51
Időjárás ikon20°14°

Négy napot töltött a föld alatt egy moldovai férfi, akit élve eltemetett a haragosa

Élve temettek el egy 62 éves férfit Moldovában, akire csak véletlenül talált rá a rendőrség négy nap után – írja a brit Metro.

A rendőrök egy másik gyilkossági ügy miatt nyomoztak az északnyugat-moldvai Ustia faluban, amelyben egy 74 éves nőt ölt meg saját otthonában egy ismeretlen. „Nagyon rendes nő volt, soha senkinek nem volt vele semmi problémája” – nyilatkozott egy helybéli az elhunyt áldozatról. Az asszony holttestét hétfőn találta meg egy rokona, a hatóságok pedig még még aznap letartóztattak egy 18 éves, ittas állapotban lévő férfit az otthonában, ugyanabban a faluban, ahol az idős nő is lakott.

A kihallgatás során a fiatalember állítólag zavaros és ellentmondásokkal teli vallomást tett. Amikor a rendőrök átkutatták az otthonát, a közelből segélykiáltásokat hallottak.

A járőrök megpróbálták megtalálni a kiabálás forrását, mire rájöttek, hogy azok a föld alól jönnek.

A nyomozók azonnal elkezdték kiásni az áldozatot. A mentésről készült rendőrségi felvételeken látható, ahogy a férfit kihúzzák a földből. A férfi eszméleténél volt, és nyaki sérülése volt.

A férfi később elmondta a rendőrségnek, hogy ő és a fiatalember együtt ittak, amikor veszekedni kezdtek. A fiú megsebesítette, belekényszerítette egy üreg szerű pincébe, és földdel fedte be a bejáratot. Négy napja volt a föld alatt, mire a rendőrség megtalálta. A kimentett idős férfit kórházban kezelik.

A fiatalembert előzetes letartóztatásba helyezték. A rendőrség és az ügyészség továbbra is nyomoz ellene gyilkosság és gyilkossági kísérlet miatt, és ha bűnösnek találják, életfogytiglani börtönbüntetés vár rá.

 

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató