2024. június 12. - Villő
EUR : 394.89
USD : 367.51
Időjárás ikon20°14°

Gyurcsány őrjöng pünkösdi posztjában

Gyurcsány Ferencnek nem jutott eszébe jobb, mint mindenkibe páros lábbal beleszállni pünkösd alkalmából. Szerinte Magyar Péter rejtegeti az embereit, akiknek a nevükön és a hivatalos életrajzukon kívül szerinte semmit nem tudni, de kifejtette véleményét Sulyok Tamásról is. 

„Orbán rejtegette nagy hirtelen előrángatott új köztársasági elnök-jelöltjét, a Parlament egy kérdést nem intézhetett hozzá, ő meg nyilvánosan meg se nyikkant, mielőtt megválasztották volna” – írta Gyurcsány Ferenc a közösségi felületére.

A sarki műkörmös nagyobb elővigyázatossággal vesz fel maga mellé bárkit. (…) Magyarországon Orbán alatt egyszerűbb köztársasági elnökké válni, mint elmenni műkörmösnek

– jegyezte meg.

Szerinte most már nyilvánvaló, hogy mi volt az oka a titkolózásnak, ugyanis mint írta, „kínos lett volna, ha Sulyok Tamás köztársasági elnökről megválasztása előtt kiderül, hogy megrögzött nácimentegető”

Gyurcsány Ferenc hozzátette, hogy szerinte Magyar Péter is rejtegeti az embereit, akiknek a nevükön és a hivatalos életrajzukon kívül szerinte semmit nem tudni.

Mondják, mit tudnak Magyarról? (…) Vezetett már mondjuk egy falut? Bármely összetett politikai közösséget? (…) Rábíznának komoly dolgot, akiről eddig csak annyit tudnak, hogy talán meggyőzően szónokol? Ennyi alapján rábíznák az életüket? Miért nem áll ki vitákra? Miért keresi a kifogásokat? Ismerik a jelöltjeit?

– tette fel a kérdéseket Magyar Péterrel kapcsolatban.

 

(Pestisrácok.hu)

 

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató