2024. június 12. - Villő
EUR : 394.89
USD : 367.51
Időjárás ikon20°14°

Halálos hajóbaleset történt Verőcénél - több halott és eltűntek is vannak

Halálos hajóbaleset történt Verőcénél, ahol információk szerint egy szállodahajó ütközött egy másik hajóval szombat éjjel. Előzetes jelentések szerint ketten meghaltak, és öten eltűntek a baleset következtében.


A köztelevízió tájékoztatása szerint Verőcénél egy hajó ütközött egy szállodahajóval. Ketten meghaltak, és öten eltűntek a balesetben. Az ügyben több lap is kereste az Országos Mentőszolgálatot a további sérültekkel és eltűntekkel kapcsolatban, amint válaszolnak, cikkünket mi is frissítjük.

Frissítés: 

Szombat éjszaka, néhány perccel éjfél előtt jelzés érkezett a katasztrófavédelemhez, hogy Verőce közelében esetleges hajóbaleset történt, a szentendrei, a váci és fővárosi hivatásos és önkéntes tűzoltókat is a helyszínre riasztották a Pest vármegyei katasztrófavédelem tájékoztatása szerint.

Csécsi Soma, a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) szóvivője egy sajtótájékoztatón elmondta, hogy a kisgéphajón, amellyel a szállodahajó ütközött, összesen nyolcan utaztak. Ők mind felnőttek, közülük ketten meghaltak és öten eltűntek. Három férfi és két női utast még jelenleg is keresnek. 

Az eltűnteket motorcsónakokkal és drónokkal is keresik, a szállodahajót Komáromál állították meg.

 

 

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató