2024. június 16. - Jusztin
EUR : 397.66
USD : 371.92
Időjárás ikon26°13°

Karácsonyék végleg lezárnák a pesti alsó rakpartot az autósok elől

A főpolgármester tovább folytatja az autósüldözést, aminek részeként most a közlekedés szempontjából kulcsfontosságú pesti alsó rakpartról száműzné örökre a gépjárműveket.

„A főpolgármester személyesen fogadtatta el a balliberális irányítású közgyűléssel a rakpart lezárásának tervét. Ezzel az utolsó szöget is bevernék a fővárosi közlekedés koporsójába” – írta Szentkirályi Alexandra legfrissebb Facebook-bejegyzésében.

„Úgy látszik ez az ő személyes őrülete, hiába mérte fel az Autóklub és a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara is, hogy ezt a budapestiek nem akarják, ez Karácsonyt egyáltalán nem érdekli. Most pedig hazudik róla, kérdés nélkül és nemcsak egy kis szakaszát zárná le, hanem egészen a Szabadság hídtól a Lánchídig.

A Karácsony Gergely által okozott közlekedési káosz mára a főváros gazdasági növekedésének gátjává vált.

Óránként 2400 autó megy át a rakparton, ha lezárják, ezek az autók mind a kisebb utakon fognak torlódni.

Nőni fog a légszennyezettség, a dugó és a káosz. Mi a megoldásuk erre? Tiltás, lezárás, drágítás és még több káosz!” – tette hozzá a Fidesz–KDNP főpolgármester-jelöltje.

„A főpolgármester szokás szerint abba nem gondol bele, hogy a lisztnek el kell jutnia a pékségbe, a péknek a kemence mellé, a kenyérnek a polcokra, a vásárlóknak a boltokba. Elég volt!”

– zárta Szentkirályi Alexandra a bejegyzését.

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató