2024. június 15. - Jolán, Vid
EUR : 397.66
USD : 371.92
Időjárás ikon26°13°

Poloska bejelentette: nem veszek részt a vitán, inkább megostromoljuk a vita helyszínét

A Tisza Párt alelnöke, Magyar Péter arról beszélt Solton, hogy az állami tévé által szervezett vita idejére a Várkert Bazár elé hívja tüntetni a szimpatizánsait – vette észre a 444.


Az M1 közszolgálati csatorna május 30-ra tervezett élő műsorában a pártok EP-listavezetői vitáznak egymással. Nézők nem lesznek, Volf-Nagy Tünde és Németh Balázs lesz a moderátor.

„Még ahhoz is gyáva a köztelevízió, hogy a saját épületében rendezze meg! A Várkert Bazárban rendezik, ahol a fideszes gyűléseket szokták tartani. Innen is üzenem vezérigazgató úr, hogy nem a tévé elé, hanem a Várkert Bazár elé jelentettünk be tüntetést a vita idejére”

– jelentette ki.

Magyar emberek tízezreit várja oda, hogy ott kövessék élőben az úgynevezett vitát. A Kutyapárt is bejelentette, hogy nem vesz részt a vitán, és a közleményük szerint a Várkert bazár elé mikrofonokat és pódiumokat tesznek. A párt szándéka szerint itt bárki elmondhatja, hogy mit gondol az Európai Unió jövőjéről. „Természetesen csak nyolc perces időkeretben, bullshit nélkül” – írták.

Az MTVA 11 pártot hívott meg. A Fidesz–KDNP EP-listavezetője, Deutsch Tamás korábban azt jelezte, ott lesz, ahogy a DK listavezetője, Dobrev Klára, valamint a Momentum-elnök Donáth Anna is biztosra ígérte a részvételét. A Mi Hazánk is feltételekhez kötötte a részvételt.

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató