2024. június 16. - Jusztin
EUR : 397.66
USD : 371.92
Időjárás ikon24°18°

Gálvölgyi szerint a lángos luxustermék

Gálvölgyi János azt mondta, hogy a Balaton nem olcsóbb a mallorcai tengerparti nyaralásnál.

Gálvölgyi János Kossuth-díjas színész a Heti Libazsír című műsorban beszélt utazási szokásairól, valamint arról, hogy a Balatonon már nem lel nyugalomra, mivel a magyar tenger már nem olcsóbb a mallorcai tengerparti nyaralásnál. A színész még a koronavírus-járvány előtt járt Dublinban, de azóta nem ült, és elmondása szerint nem is fog repülőre ülni, mert méltatlan körülmények közt kellett utaznia. 

Úgy nézett ki a gép, komolyan mondom… A friss hányástól kezdve, ahova beültettek… és ott ültünk két órán keresztül, mert vagy a pilótát nem találták, vagy ő nem találta a botkormányt” 

– elevenítette fel emlékeit Gálvölgyi. A tengerparti és a balatoni nyaralást korábban a Blikknek adott interjújában hasonlította össze. 

Élvezem a nyugalmat, és azért nem a Balatonon, mert a magyar tenger már nem olcsóbb a mallorcai tengerparti nyaralásnál. Soha nem gondoltam volna, hogy a luxustermékek között nem valamelyik olasz vagy francia divattervező ruháját vagy táskáját említik, hanem a lángost” 

– jegyezte meg lapunknak Gálvölgyi János, aki a csütörtökön megjelent interjúban is megemlítette, hogy a Balatonra azért nem tud elmenni, mert ahhoz nem elég gazdag, ellenben ismer olyan belföldi üdülőhelyet, ami nincsen messze, ráadásul van szauna és uszoda is, ő pedig nem is kíván ennél többet.

(Mandiner)

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató